Pitabrød

12 stk.

1 1/2 dl mælk

1 1/2 dl vand

25 g gær

1/2 tsk. sukker

1/2 tsk. havsalt

60 g durummel

375 g pizzamel

Fremgangsmåde:

Kom mælk og vand i en gryde og varm det op, til det er lillefingervarmt. Hæld mælkeblandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker, havsalt, durummel og halvdelen af pizzamelet. Slå dejen godt sammen og tilsæt lidt efter lidt resten af melet til dejen slipper skålen. Tag pitadejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Del dejen i 12 stykker og form dem til boller. Rul dem flade ca. 12 cm i diameter. Læg dem på plader emd bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 15 minutter.

Bag pitabrødene midt i ovnen i 7 minutter ved 250 grader. Afkøles på rist og herefter klar til brug.

Serveres med grøntsager, kød og dip efter ønske. Lam og youghurt dip kan anbefales.