Choko - Mokka fromage
4 - 6 personer
4 blade husblas
2 tsk. god stærk espressokaffe
1 dl vand
100 g god, mørk chokolade
3 spsk. flormelis
5 dl piskefløde
Kaffebønner til pynt
Fremgangsmåde:
Lad alle ingredienserne stp i køkkenet, til de har fået
stuetemperatur. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 15
minutter. Lav en kop god stærk espressokaffe og tag den angivne
mængde kaffe, vand, chokolade samt flormelis og smelt det under
omrøring i en tykbundet gryde ved helt svag varme. Tag den udblødte
husblas op og smelt den i choko - mokkablandingen. Lad choko -
mokkablandingen køle af. Pisk fløden næsten stiv, og vend den
forsigtigt i den afkølede choko - mokkabblanding. Fordel choko -
mokka fromagen i 4 - 6 skåle eller smukke kopper og stil dem i
køleskab i ca. 1 time.
Pynt med kaffebønner inden fromagen serveres koldt sammen med en
god stærk kop espressokaffe.