Choko - Mokka fromage

4 - 6 personer

4 blade husblas

2 tsk. god stærk espressokaffe

1 dl vand

100 g god, mørk chokolade

3 spsk. flormelis

5 dl piskefløde

Kaffebønner til pynt

Fremgangsmåde:

Lad alle ingredienserne stp i køkkenet, til de har fået stuetemperatur. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 15 minutter. Lav en kop god stærk espressokaffe og tag den angivne mængde kaffe, vand, chokolade samt flormelis og smelt det under omrøring i en tykbundet gryde ved helt svag varme. Tag den udblødte husblas op og smelt den i choko - mokkablandingen. Lad choko - mokkablandingen køle af. Pisk fløden næsten stiv, og vend den forsigtigt i den afkølede choko - mokkabblanding. Fordel choko - mokka fromagen i 4 - 6 skåle eller smukke kopper og stil dem i køleskab i ca. 1 time.

Pynt med kaffebønner inden fromagen serveres koldt sammen med en god stærk kop espressokaffe.