Pavlova med sommerbær

6 - 8 personer

1 dl æggehvider

1/2 tsk. eddike

 150 g flormelis

100 g marcipan

1/4 l piskefløde

1/2 kg sommerbær f.eks: Hindbær, jordbær, ribs, solbær, blåbær

Flormelis

Fremgangsmåde:

Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af flormelissen til stift skum. Vend resten af flormelisen i og pisk videre, til det er heæt stift. Riv marcipanen i marengsen og vend det hurtigt sammen.

Læg marengsen som et stort bjerg 20 - 25 cm i diameter på en bageplade med bagepapir. Bag den 30 - 40 minutter ved 150 grader, så den stadig er sej og karamelagtig i midten. Sæt den til afkøling på en rist.

Pynt pavlovaen, når den er helt koldt og lige inden den skal serveres med sommerbær - jordbær, hindbær, solbær, ribs, blåbær og drys den med en smule flormelis.

Serveres med flødeskum.