Englesang.dk
  • Privacy Policy

       - gourmet opskrifter, så englene synger.

  • Gourmet opskrifter
  • Brød
  • Forretter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Desserter
  • Tilbehør
  • Vin og drikke
  • Links
  • Aspargessuppe af friske hvide og grønne asparges
  • Agurk og dild suppe med fjordrejer
  • Babyleavessalat med vandmelon og pinjekerner
  • Bruschetta med aubergine og gedeost
  • Bønnesalat med bagte rødløg og gedeost
  • Ceasarsalat med brødcroutoner
  • Citrus gravad laks med babyspinat
  • Cremet suppe på blomkål og persillerod med vintertrøffel
  • Efterårssalat med citrusfrugter og blå birkes
  • Fransk løgsuppe med brødcroutoner
  • Frisk agurkesalat med tun
  • Friskrøgede rejer med hjemmerørt mayonaise
  • Gulerodssuppe med grissini
  • Ingefærgravet laks på frissésalat
  • Jomfruhummer på grill
  • Kold og krydret gazpacho
  • Oksecarpaccio med fennikel
  • Rejer med avocado og dild
  • Salat med fjordrejer, dild og rygeost
  • Salat med rejer, grønne asparges og radisecreme
  • Salat med røget makrel, nye kartofler og radiser
  • Stenbiderrogn på blinis
  • To slags torskerogn med ristede brød
  • Tærte med løg og glaserede porrer
  • Vietnamesiske sommeruller med dip
  • Vildtpate med råsyltede tyttebær
  • Æblesild i urtecreme

Jomfruhummer på grill

4 personer

12 -16 store friske jomfruhummere

2 spsk. god olivenolie

Flagesalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Tænd op i grillen, der skal være gode gløder! 

Pensel de hele jomfruhummere med olivenolie og grill dem i fem - seks minutter på hver side alt efter størrelse, til kødet er fast.

Serveres med det samme med en god basilikum-mayonaise og godt flutes.

 



Copyright © www.englesang.dk