Rejer med avocado og dild
4 - 6 personer
300 g friske, pillede rejer fra din fiskehandler
3 modne avocado
1 citron
1 bundt dild
1 dl god oliveolie
Havsalt og friskkværbet peber
Fremgangsmåde:
Læg de friske rejer i en skål, skær avocadoen i store stykker,
og bland forsigtig rejer og avocado. Pres citronsaft i en skål og
sigt evt. citronkerner fra og hæld citronsaften ud over rejer og
avocadoen. Blend dild i en hurtighakker, til det er helt fint.
Tilsæt olien, og rør sammen. Hæld dildolien over rejer og
avocado.
Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Rist 4 - 6 skiver
god brød og server forretten med det sammen. Gerne til en god
flaske hvidvin.
Tip: Ønsker du ikke at bruge olie for at spare på kalorierne,
kan dilden fint tilsættes rejerne og advocadoen uden.