Rejer med avocado og dild

4 - 6 personer

300 g friske, pillede rejer fra din fiskehandler

3 modne avocado

1 citron

1 bundt dild

1 dl god oliveolie

Havsalt og friskkværbet peber

Fremgangsmåde:

Læg de friske rejer i en skål, skær avocadoen i store stykker, og bland forsigtig rejer og avocado. Pres citronsaft i en skål og sigt evt. citronkerner fra og hæld citronsaften ud over rejer og avocadoen. Blend dild i en hurtighakker, til det er helt fint. Tilsæt olien, og rør sammen. Hæld dildolien over rejer og avocado.

Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Rist 4 - 6 skiver god brød og server forretten med det sammen. Gerne til en god flaske hvidvin.

Tip: Ønsker du ikke at bruge olie for at spare på kalorierne, kan dilden fint tilsættes rejerne og advocadoen uden.