Salat med rejer, grønne asparges og radisecreme

Salatmedrejergrønneasparges

4 personer:

400 g frisk salatblanding f.eks. babyspinat, frisee, rød egeblad

16 grønne asparges

4 bdt. radiser

1 bdt. grofthakket basilikum

200 g rejer

2 spsk. god olivenolie

Lidt ymer

Havsalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bræk bunden af de grønne asparges og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Afkøl dem hurtigt i iskoldt vand. Skyl og nip radiserne, læg dem i en belnder og kør det godt igennem med olivenolien, til det bliver en lind creme. Smag til med ymer, havsalt og friskkværnet peber.

Skyl salaten godt igennem, ryst vandet af. Bland salaten med de grønne asparges og radisecremen.

Anret salaten på fad eller små tallerkner, drys med rejer og basilikum. Server med nybagt flutes.