Grillede koteletter med rabarber
4 personer
4 tykke koteletter fra slagteren
Lidt god olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber
Finthakket rosmarin
400 g rabarber
75 g rørsukker
Lidt citronskal
Lidt citronpeber
400 g nye, skrubbede kartofler
50 g smør
1 bakke salatmix
Fremgangsmåde:
Tænd op i grillen.
Kog de nye kartofler i letsaltet vand, afdryp dem og rist dem
derefter gyldne på panden i smør.
Skær rabarberne i 7 - 8 cm lange stykker, læg dem i en gryde og
drys med sukker, citronskal og citronpeber. Tilsæt en anelse vand
og lad rababerne simre ved meget svag varme indtil de er møre, men
stadig hele og samlet!
Pensl koteletterne med god olivenolie, drys med rosmarin og
havsalt samt friskkværnet peber og steg dem over gode gløder i ca.
4 minutter på hver side.
Skyl og rens salatmixet.
Serveres straks flot anrettet på tallerken med de stegte
kartofler, rabarber og den sprøde salatmix.