Grillede kylling med spicy hindbærsalat

4 personer:

4 store kyllingebryster fra slagteren

Lidt god olie til pensling

Havsalt og friskkværnet rosenpeber

1/2 rød egebladssalat

100 g rucolasalat

50 g frisk babyspinat

1 agurk

100 g friske hindbær

Havsalt og friskkværnet peber

1 spsk. hindbæreddike

1 spsk. friskpresset citronsaft

2 spsk. flydende honning

1 spsk. chipotlepaste (Røget mexicansk chilipasta)

2 spsk. god rapsolie

1 finthakket skalotteløg

25 g friske hindbær

Havsalt

Fremgangsmåde:

Pensl kyllingebrysterne med lidt god olie og grill dem på en varm grill eller grillpande. Kyllingebrysterne skal være gennemstegte! Drs med havsalt og lad dem trække, mens salaten tilberedes.

Rør hindbæreddike, citronsaft, honning, chipotle, olie, skalotteløg sammen i en skål. Rør til sidst hindbærrene i - de må gerne moses lidt, smages til med havsalt.

Skyl al salaten og spinaten grundigt og slyng det fri for vand. Pluk egebladssalaten groft og vend salaten sammen med rucolasalat og babyspinaten. Flæk agurken og skrab kernerne ud med en teske og skær den i skrå skiver.

Anret salaten på tallerken med agurk, hindbær og kylling skåret i skiver. Dryp dressingen over salaten og server straks med flutes eller et smagfuldt maltbrød til.