Lam med grillet grøntsager
4 personer:
12 enkelte lammekoteletter med skaft
1 spsk. god olivenolie
1 tsk. havsalt
1 spsk. finthakket rosmarin
4 portobello svampe
2 bøftomater i halve
1 aubergine i ca. 1 cm tykke skiver
1 gul courgette i skiver 3 spsk. god olivenolie
4 hele hvidløg
Fremgangsmåde:
Tænd op i grillen.
De hele hvidløg pakkes i staniol og læg dem i grillen i 20 - 30
minutter - eller til de er helt møre, vend dem jævnligt.
Pensl lammekoteletterne med den gode olivenolie, stød havsalt og
rosmarin i en morter og smørblandingen godt ind i
lammekoteletterne, der derefter grilles to - tre minutter på hver
side, alt efter tykkelse.
Pensl de hele svampe, halve tomater, auberginerne/courgette
skiverne med en god olie og grill dem møre og gyldne på grillen.
Drys med havsalt og friskkværnet peber.
Lammekotelletterne serveres straks med de grillet grøntsager, de
hele hvidløg, strimler af lunt pitabrød og yoghurtdip.