Pizza med nye kartofler, tomater, purløgsolie og mozzarella ost

1 pizza:

250 g pizzadej

5 - 6 nye kartofler, kogte og kolde

5 - 6 solmodne tomater

1 portion purløgsolie

2 store mozzarella oste, gerne bøffel mozzarella

Havsalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rul pizzadejen ud i den ønskede størrelse. Pensl pizzadejen med purløgsolien i et godt lag, der dækker det hele. 

Skær de kogte, kolde kartofler og de solmodne tomaterne ud i skiver på ca. 2 cm. Fordel kartoflerne og tomaterne ud på pizzadejen. Krydr godt med havsalt og friskkværnet peber. Bræk mozzarella osten i stykker og fordel den ud over pizzaen. Dryp med et par tsk. purløgsolie hen over pizzaen, inden den bages ved 220 grader i ovn eller i kuglegrill i ca. 10 minutter.

Serveres straks på et stort træbræt og skæres ved bordet.