Hindbærsnitter

ca. 10 stykker:

200 g smør

150 g flormelis

1 knivspids salt

350 g hvedemel

1 æg

3 spsk. koldt vand

hindbærmarmelade

flormelis

krymmel

Fremgangsmåde:

Ælt smør, flormelis og salt sammen. Rør herefter melet og ægget i. Saml dejen med det kolde vand. Sæt dejen på køl i mindst 1 time.

Del dejen i to portioner. Rul hver portion ud på et meldrysset bord til en firkant på ca. 20 x 30 cm. Del dejen på langs og bag de to dejplader på en bageplade med bagepapir ved 200 grader i ca. 15 - 20 minutter. Lad kagerne køle af på en rist. 

Smør hindbærmarmelade på den ene dejplade og læg den sammen med den anden. Rør en glasur af flormelis og vand. Smør glasuren på toppen og pynt med farvet krymmel.

Skær hindbærstængerne ud i snitter eller trekanter, når glasuren er næsten størknet.

Serveres på et flot fad.