Macarons med myntecreme

Ca. 25 macarons

Macarons:

100 g mandelmel 

200 g flormelis

25 friske mynteblade

3 æggehvider, stuetemperatur

50 g sukker

Evt. grøn konditorfarve

Myntecreme:

100 g smør

175 g flormelis

3 spsk. piskefløde

1 spsk. meget finthakket friske mynteblade 

Pebermyntedråber eller essens

Grøn konditorfarve

Fremgangsmåde:

Findel mandelmel, flormelis og mynteblade i en multihakker. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt sukker og pisk, til massen er stiv. Vend mandelmels blandingen i. Farve macaronmassen med grøn konditorfarve efter ønske. Kom macaronmassen i en sprøjtepose med ca. 10 mm tylle eller klip et hul i en plastikpose på 10 mm. Sprøjt dejen ud til ca. 50 små macarons på en bageplade med bagepapir. Lad dine macarons tørre mindst 20 minutter inden bagning. Bag macaronsene ca. 15 minutter ved 150 grader - 140 grader i varmluft) og lad dem hvile et par minutter, inden de pilles af bagepapiret. Det er vigtigt, at macaronsene ikke tager farve under bagningen.

Pisk smør, fløde, flormelis og mynte let sammen, smag til med pebermyntedråber og farv den evt. med grøn konditorfarve. Kom myntecremen i en sprøjtepose med en lille tyl eller i en plastikpose, hvor der klippes et lille hul. Sprøjt myntecremen på halvdelen af macaronsene og læg de andre ovenpå. De lækre macarons opbevares i en lukket beholder på køl.

Macarons med myntecreme serveres med en stærk kop eller en god the.