Mandel og pistaciebiscotti

ca. 40 stk.

250 g mel

225 g sukker

2 store hele æg

1 æggeblomme

90 g hele mandler

80 g usaltede hele pistacienødder, gerne de flotte helt grønne

1/2 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde:

Mel, sukker og bagepulver blandes godt. De hele æg og æggeblommen, de hele mandler og pistacienødder æltes rigtig godt sammen til en ensartet biscottidej. Biscottidejen formes til 2 stænger a ca. 20 cm lange "flade" stænger, brug evt. en anelse mel til at rulle i.

Biscottistængerne bages på en bageplade med bagepapir i 20 minutter ved 175 grader, de halvbagte biscottistænger tages ud af ovnen og afkøles ganske let, inden de skæres i 1 cm tykke biscottikager. Biscottikagerne bages i yderligere 10 - 12 minutter ved 175 grader og afkøles herefter helt, opbevares i en lufttæt beholder.

Biscottierne serveres sammen med en god kop kaffe eller te.