Sarah Bernhardt kager

20 stykker:

2 dl piskefløde

80 g god mørk chokolade

20 små makroner

150 g god mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde:

Bring fløden i kog i en gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker imens. Kom chokoladen i fløden, når den koger og rør i den, indtil chokoladen er smeltet. Kæld cremen i en skål og dæk med folie, helt ned ovenpå den varme chokolademasse, så den slutter helt tæt. Det forhindre kondensvand ovenpå chokolademassen. Afkøles i køleskab mindst 5 timer, gerne natten over.

Kom chokoladenmassen i en plasticsprøjtepose og sprøjt en fin top på makronen. Sættes på køl eller frost indtil chokoladen er klar til overtræk.

Smelt chokoladen i vandbad og dyp kagerne i chokoladen. Sæt på et fad til chokoladen stivner, er herefter klar til servering.