Sarah Bernhardt kager
20 stykker:
2 dl piskefløde
80 g god mørk chokolade
20 små makroner
150 g god mørk chokolade til overtræk
Fremgangsmåde:
Bring fløden i kog i en gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker
imens. Kom chokoladen i fløden, når den koger og rør i den, indtil
chokoladen er smeltet. Kæld cremen i en skål og dæk med folie, helt
ned ovenpå den varme chokolademasse, så den slutter helt tæt. Det
forhindre kondensvand ovenpå chokolademassen. Afkøles i køleskab
mindst 5 timer, gerne natten over.
Kom chokoladenmassen i en plasticsprøjtepose og sprøjt en fin
top på makronen. Sættes på køl eller frost indtil chokoladen er
klar til overtræk.
Smelt chokoladen i vandbad og dyp kagerne i chokoladen. Sæt på
et fad til chokoladen stivner, er herefter klar til servering.