Englesang.dk
  • Privacy Policy

       - gourmet opskrifter, så englene synger.

  • Gourmet opskrifter
  • Brød
  • Forretter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Desserter
  • Tilbehør
  • Vin og drikke
  • Links
  • Asiatisk marinade
  • Balsamico og honningglaserede rødbeder
  • Basilikum-mayonaise
  • Basilikumpesto med persille
  • Blinis
  • Brødcroutoner
  • Chili og honningristede cashewnødder
  • Figenkompot til ost
  • Frisk julesalat med grønkål
  • Glaserede perleløg med mandler
  • Hjemmerørt mayonaise
  • Karamel - lækkert og cremet
  • Klaret smør
  • Kryddersyltede løg
  • Krydderurtemarinade
  • Limesmør
  • Løgkompot med timian og hvidvin
  • Parmesankiks
  • Pizzadej
  • Portvinssky
  • Purløgsolie
  • Ristet rugbrød
  • Rosmarinmarineret halloumi
  • Rosmarinstegte kartofler og æbler
  • Rustik appelsinmarmelade
  • Røget paprika aioli
  • Røsti af rodfrugter
  • Saltmandler
  • Saltede citronkartofler
  • Sød basilikumpesto
  • Vaniljesukker
  • Yoghurtdip med mynte

Basilikum-Mayonaise

1 portion ca. 4 personer

1 stor skålfuld frisk basilikum

1 portion hjemmerørt mayonaise

Havsalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rør mayonaisen sammen efter opskriften, basilikumbladene blendes med ganske kort til sidst og smages til med havsalt og friskkværnet peber.

Serveres koldt med flutes, jomfruhummer på grill og kan opbevares et par dage i køleskabet.



Copyright © www.englesang.dk