Englesang.dk
  • Privacy Policy

       - gourmet opskrifter, så englene synger.

  • Gourmet opskrifter
  • Brød
  • Forretter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Desserter
  • Tilbehør
  • Vin og drikke
  • Links
  • Asiatisk marinade
  • Balsamico og honningglaserede rødbeder
  • Basilikum-mayonaise
  • Basilikumpesto med persille
  • Blinis
  • Brødcroutoner
  • Chili og honningristede cashewnødder
  • Figenkompot til ost
  • Frisk julesalat med grønkål
  • Glaserede perleløg med mandler
  • Hjemmerørt mayonaise
  • Karamel - lækkert og cremet
  • Klaret smør
  • Kryddersyltede løg
  • Krydderurtemarinade
  • Limesmør
  • Løgkompot med timian og hvidvin
  • Parmesankiks
  • Pizzadej
  • Portvinssky
  • Purløgsolie
  • Ristet rugbrød
  • Rosmarinmarineret halloumi
  • Rosmarinstegte kartofler og æbler
  • Rustik appelsinmarmelade
  • Røget paprika aioli
  • Røsti af rodfrugter
  • Saltmandler
  • Saltede citronkartofler
  • Sød basilikumpesto
  • Vaniljesukker
  • Yoghurtdip med mynte

Brødcroutoner

4 personer:

4 - 6 skiver italiensk brød eller toastbrød

3 spsk. god olivenolie

1 fed hvidløg

Fremgangsmåde:

Skær skorpen af brødskiverne og skær brødet i 1 1/2 cm tern. Hæld olivenolien på en varm pande og rist brødcroutonerne gyldne. Tilsidst tilsættes det pressede hvidløg. 

Afkøl brødcroutonerne på et stykke fedtsugende papir og serveres bl.a. på en sprød og lækker ceasarssalat.



Copyright © www.englesang.dk