Englesang.dk
  • Privacy Policy

       - gourmet opskrifter, så englene synger.

  • Gourmet opskrifter
  • Brød
  • Forretter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Desserter
  • Tilbehør
  • Vin og drikke
  • Links
  • Asiatisk marinade
  • Balsamico og honningglaserede rødbeder
  • Basilikum-mayonaise
  • Basilikumpesto med persille
  • Blinis
  • Brødcroutoner
  • Chili og honningristede cashewnødder
  • Figenkompot til ost
  • Frisk julesalat med grønkål
  • Glaserede perleløg med mandler
  • Hjemmerørt mayonaise
  • Karamel - lækkert og cremet
  • Klaret smør
  • Kryddersyltede løg
  • Krydderurtemarinade
  • Limesmør
  • Løgkompot med timian og hvidvin
  • Parmesankiks
  • Pizzadej
  • Portvinssky
  • Purløgsolie
  • Ristet rugbrød
  • Rosmarinmarineret halloumi
  • Rosmarinstegte kartofler og æbler
  • Rustik appelsinmarmelade
  • Røget paprika aioli
  • Røsti af rodfrugter
  • Saltmandler
  • Saltede citronkartofler
  • Sød basilikumpesto
  • Vaniljesukker
  • Yoghurtdip med mynte

Portvinssky

4 personer:

1 1/2 blade husblas

1 dl god portvin

Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand i 15 min. Bring herefter portvinen til kogepunktet, må ikke buldrekoge! Vrid husblad let for vand og smelt den i den varme portvin. Hæld skyen i en lille form og stil den koldt til den er stivnet, gerne dagen efter.

Portvinsskyen serveres til fuglelevermousse.



Copyright © www.englesang.dk