Englesang.dk
  • Privacy Policy

       - gourmet opskrifter, så englene synger.

  • Gourmet opskrifter
  • Brød
  • Forretter
  • Hovedretter
  • Kager
  • Desserter
  • Tilbehør
  • Vin og drikke
  • Links
  • Asiatisk marinade
  • Balsamico og honningglaserede rødbeder
  • Basilikum-mayonaise
  • Basilikumpesto med persille
  • Blinis
  • Brødcroutoner
  • Chili og honningristede cashewnødder
  • Figenkompot til ost
  • Frisk julesalat med grønkål
  • Glaserede perleløg med mandler
  • Hjemmerørt mayonaise
  • Karamel - lækkert og cremet
  • Klaret smør
  • Kryddersyltede løg
  • Krydderurtemarinade
  • Limesmør
  • Løgkompot med timian og hvidvin
  • Parmesankiks
  • Pizzadej
  • Portvinssky
  • Purløgsolie
  • Ristet rugbrød
  • Rosmarinmarineret halloumi
  • Rosmarinstegte kartofler og æbler
  • Rustik appelsinmarmelade
  • Røget paprika aioli
  • Røsti af rodfrugter
  • Saltmandler
  • Saltede citronkartofler
  • Sød basilikumpesto
  • Vaniljesukker
  • Yoghurtdip med mynte

Ristet rugbrød

2 personer:

2 hele skiver rugbrød, må gerne være et par dage gammelt

lidt god olivenolie

havsalt

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 225 grader. Dup rugbrødet med olivenolien og bag rugbrødet i ovnen, indtil de er sprøde og gyldne. Lad de ristede rugbrød afkøle på en rist og drys med havsalt.

Serveres sprøde og lækre med en lækker bønnesalat med bagte rødløg og gedeost eller en skøn citrus gravad laks.



Copyright © www.englesang.dk