Rosmarinmarineret halloumi
Snack til 4 personer:
200 g halloumiost
2 - 3 dl god olivenolie
1 buket frisk rosmarin, med kraftige stilke!
2 spsk. hele sorte peberkorn
4 små, tørrede chili
Fremgangsmåde:
Det er afgørende at få fat på en rosmarin med kraftige
stilke.
Snir halloumiosten i 2 x 2 cm tern od del rosmarinen i små
kviste, der skylles og tørres. Stik en lille kvist rosmarin i hvert
stykke halloumi. Læg forsigtigt halloumien i et stor glas med
tætsiddende låg eller i en plastikboks og overhæld den med en god
olivenolie, der skal evt. bruges mere olie end angivet,
halloumiosten skal være helt dækket. Tilsæt krydderierne og
opbevares i køleskab og bør trække et par dage inden servering.
Serveres som snack til øl, mens i venter på at grillen bliver
klar til middagen.