Snaps med timian og citron - Perfekt til påskefrokosten.

1 flaske:

5 kviste frisk timian

1 økologisk/usprøjtet citron

70 cl klar snaps

Fremgangsmåde:

Skyl og tør citronen og timianen. Skræl citronen med en tyndskræller - der må ikke komme noget af den bitre, hvide skind med. Læg citronskrællerne og timiankvistene i et glas med låg. Hæld snapsen over, skru låget på og lad snapsen trække et mørkt sted i 4 - 5 dage, duft og smag til snapsen for at vurdere, om den har trukket længe nok med citron og timian, hvis ikke trækker den yderligere, indtil den passer til smagsløgene.

Hæld den færdige snaps på flaske gennem en si og skriv på et manilakort, hvad snapsen er lavet på og bind den fast til flasken.

Klar til servering til påskefrokosten. Kan bruges som en god værtindegave.