Snaps med timian og citron - Perfekt til påskefrokosten.
1 flaske:
5 kviste frisk timian
1 økologisk/usprøjtet citron
70 cl klar snaps
Fremgangsmåde:
Skyl og tør citronen og timianen. Skræl citronen med en
tyndskræller - der må ikke komme noget af den bitre, hvide skind
med. Læg citronskrællerne og timiankvistene i et glas med låg. Hæld
snapsen over, skru låget på og lad snapsen trække et mørkt sted i 4
- 5 dage, duft og smag til snapsen for at vurdere, om den har
trukket længe nok med citron og timian, hvis ikke trækker den
yderligere, indtil den passer til smagsløgene.
Hæld den færdige snaps på flaske gennem en si og skriv på et
manilakort, hvad snapsen er lavet på og bind den fast til
flasken.
Klar til servering til påskefrokosten. Kan bruges som en god
værtindegave.